Promise

13 06 2012

Títol: Promise

Autor: Wendy Wunder

Editorial: La Galera

Any d’edició: febrer del 2012

Obtenció del llibre: regal de les meves amigues pel meu aniversari (no el vaig triar jo)

Argument:

La Cam, una noia que té un càncer incurable, viatja a Maine, altrament dit Promise, perquè li diuen que allà es produeixen miracles. Quan arriba allà veu que passen coses extraordinàries però vol pensar que tot té una explicació per no desil·lusionar-se si no es cura. Allà ajuda a una cuidadora d’animals, rescata un flamenc, s’enamora d’un noi,… compleix tot el que posava a la llista que van fer juntament amb la seva amiga, que també està malalta de càncer i, quan ella mor, la Cam també compleix el que posava a la llista de la Lili. Es pren molt malament la seva mort i s’intenta suïcidar però l’Asher, el noi del qual s’havia enamorat la salva. Quan comença a creure amb els miracles, es troba molt malament i l’han d’hospitalitzar i una mica més tard es mor i li diuen que si ha estat bé des que van arribar a Promise no és perquè sigui un lloc màgic sinó perquè algunes persones abans de morir passen per una fase en que estan bé i desprès moren.

Valoració:

M’ha agradat molt aquest llibre perquè t’ensenya que està molt bé creure en els miracles i les solucions màgiques i fantàstiques però que tot té una lògica i tot es pot explicar. Et diu que per més que creguis en coses impossibles i per més que t’esforcis a que es compleixin, la realitat surt per sobre de tot i sempre acaba fent mal. La gent que pensa que no és que la subestima. Crec que està molt ben escrit i que et descriu les etapes que pots passar i que a la vida hi ha moments de felicitat i de tristesa.

Recomanació:

Recomano aquest llibre a qui li agradin les històries fantàstiques però amb una petita part de realisme i a qui els hi agradi somniar amb coses impossibles i en una història d’amor curta però intensa.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: