El jardí de les fades sense son

13 06 2012

Títol: El jardí de les fades sense son

Autor: Esther Sanz

Editorial: Random House Mondadori

Any d’edició: 2011

Obtenció del llibre: regal de la meva mare per Sant Jordi. (No vaig triar jo el llibre)

Argument:

Aquest llibre és la continuació de El bosc dels cors adormits. La Clara se’n va a viure a Londres per protegir millor la llavor i s’ha canviat d’identitat per passar inadvertida. Allà fa amics nous i un dia es pensa que en Bosco l’ha vingut a buscar però és una trampa dels homes de negre i en Robin, un d’ells, la segresta. Durant molts dies està en un soterrani i es pensa que comença a sentir sentiments per en Robin. Al final s’escapa perquè els seus amics i la Berta, que també estava a Londres, la rescaten. Tots se’n van a la Dehesa, la casa que tenia la Clara a Colmenar, però quan arriben la veuen ocupada per uns nois que diuen ser fanàtics de la natura quan en realitat són d’una companyia que busca la llavor per destruir-la. En Robin té un pare que és el cap dels homes de negre i la seva mare és la cap dels ocupes de la Dehesa, tot i així col·labora amb la Clara, la Berta i en Bosco a protegir la llavor. Quan troben en Bosco se’n van al poblat dels immortals a buscar la llavor perquè és l’únic lloc on hi ha les condicions adequades per mantenir-la i on l’havia amagat en Bosco però quan hi arriben, els homes de negre l’han agafada. Se’n tornen i veuen els amics de la Clara, que els havien deixat enrere que venen d’un incendi que s’ha produït al bosc, on s’ha destruït la llavor juntament amb els homes de negre i els ocupes. Més tard descobreixen que al poblat dels immortals hi havia una llavor fa temps i que pot ser que encara hi sigui així que decideixen que continuaran sent guardians de la llavor encara que no sàpiguen a quin lloc es troba amagada.

Valoració:

M’ha agradat molt aquest llibre en part perquè m’havia llegit el primer i es va quedar en suspens i tenia molta curiositat per saber com continuaria i per altra part perquè està molt ben escrit, és fàcil de llegir i d’entendre i la història és divertida tot i que a vegades fa por.

Recomanació:

Recomano aquest llibre a les persones que s’hagin llegit el primer perquè, tot i que no són gaire diferents, les aventures que passen són entretingudes i et diverteixes una estona. També el recomano a les persones a qui els hi agradi llegir històries de triangles d’amor però amb aventura pel mig.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: