LA NIT DEL CAÇADOR

12 06 2012

1. Títol del llibre: La nit del caçador

2. Autor: Davis Grubb

3. Editorial: El cercle de VIENA

4. Any d’edició: Un mati boirós del començament de la primavera de 2012

5. Explicar si us l’heu comprat o l’heu demanat en una biblioteca (digueu quina biblioteca).

L’he comprat a la “llibreria 22” de Girona.

6. Explicar perquè heu triat aquest llibre: digueu quins articles vau llegir (i citeu-ne els autors) i què us va fer decidir per triar aquest llibre. (Enllaceu l’entrada)

Vaig anar a la biblioteca haver quines novetats hi havia i aquest va ser el que el dependent em va recomanar tot i ser per grans. Vaig pensar que temes de robatoris, presons, armes… m’agradarien i vaig encertar. També hem vaig fixar en el resum de la part de darrera, era entretingut i vaig pensar que estaria bé i al final tot i ser difícil m’ha agradat.

7. Digueu si esteu d’acord amb la valoració de l’autor de l’article que us va fer decidir per llegir el llibre i expliqueu per què.

Sí, (referint-me al resum de la part de darrera) l’he trobat correcte diu el que surt de manera per sobre.

8. Feu una valoració: resumiu el contingut i expliqueu si us ha agradat o no i per què.

Sí, m’ha agradat tot i ser difícil i llarg, vaig triar un llibre molt llarg i tot i ser del meu tipus m’ha costat llegir-lo. És molt divertit en quant a la història i molt pesat ja que descriu les coses en moltes línies.

9. Feu una recomanació: tant si us ha agradat com no, recomaneu el llibre a les persones a qui cregueu que els pot agradar.

No el recomano a la gent que li costi llegir, que es cansa etc, ja que la part més divertida del llibre tarda bastant a aparèixer. Però el recomano molt a la gent que li encanta llegir, jo m’he divertit llegint-lo tot i que no sóc gaire aficionat.

10. Resum.

El llibre tracta sobre un home (Ben Harper) decideix fer un robatori, amb els nervis sense voler dispara a dues persones, tot i que ell no vol… Més tard els amaga i la policia l’enganxa caminant i ell va a la presó, allà hi ha un home que es fa dir “Predicador” ja que vol transmetre la paraula de Déu per fer-ho mata a prostitutes, per això està allà. Ben, està destinat a la forca i el Predicador intenta que Ben li digui on a amagat els diners, no ho aconsegueix i Ben mor ofegat per la condena que se li va aplicar mentres que el Predicador surt de la presó i es dedica a guanyar-se la confiança de la viuda (abans la dona de Ben) per que li digui on són els diners. Conviuen i passen aventures la “nova família” formada per la Willa, Pearl, John i Harry (el Predicador). El Preficador espera que la Willa li digui on són els diners…

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: