Fosca.

12 06 2012

Títol: Fosca. Aquesta nit no hi ha lluna plena.
Autor: Care Santos
Editorial: Estrella Pola
Any edició: Març del 2012

D’on he tret el llibre?
L’he comprat a una botigueta de la rambla, el dia de la diada de Sant Jordi.
Per què he triat aquest llibre i què hem va fer decidir per triar-lo?
He triat aquest llibre, perquè el dia de la diada de Sant Jordi, vaig anar amb una amiga a la rambla i li vaig comentar que tenia que llegir un llibre de nova col•lecció per l’Assignatura de Català. Ella hem va dir que els seus pares per el seu aniversari li havien regalat un llibre amb Català que li va agradar molt i hem va aconsellar que el comprés.
Resum i valoració:
Un jove, de 17 anys, que mai surt de casa ja què és un vampir i l’exterior el pot perjudicar, està molt enganxat com qualsevol altre nen de la seva edat, a les maquinetes, en especial a l’ordinador on s’ha inscrit a una ret social ja que no té res a fer i sent que allà pot ser entès i expressa el seu estat d’ànim (om es sent, o a vegades quan està molt trist, angoixat, incomprès… ) i també i treballa en ella.Aquest és l’ Abel que a la xarxa és diu Weird. Ja que no té relació amb l’exterior per ser vampir, amb la única persona que té relació en persona és amb la seva mare, que li porta tot el que necessita per viure, ja que el protegeix molt per la mossegada que va patir quan era petit i per això ara és vampir.
Un dia, l’Abel coneix a una nena d’aquesta ret social, que és diu Olívia, però a la ret, s’ha posat el nom de Fosca. Els dos tenen moltes semblances , respecte el caràcter, ella també es sent incompresa,… però hi a una diferència entre l’ Olívia i l’ Abel, és que l’Olívia pot sortir a l’exterior sempre menys els dies de lluna plena, perquè pot corre perill, ja que va veure d’una basa on qui bevia d’aquella aigua es convertiria en lloba. Els dos es van ajudant i l’ Abel s’enamora d’ ella i faria el que fos per ella, i la salva de uns caçadors.
Aquest llibre m’ha agradat ja que m’agraden les novel•les amoroses, i els protagonistes són més o menys de la nostre edat i en aquesta etapa de l’adolescència es passa per això de l’amor.

Recomanació:
Aquest llibre el recomanaria especialment a gent que es trobi a l’etapa de l’adolescència, però també el recomanaria a gent que li agradin les novel•les amoroses, ja que aquest llibre tracte bàsicament d’amor.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: