Fosca, Aquesta nit no hi ha lluna plena.

12 06 2012

Títol: Fosca, aquesta nit no hi ha lluna plena.

Autor: Care Santos.

Editorial: Grup Editorial 62, s.l.u., Estrella Polar.

Any d’edició: 2012 any

D’on he tret aquest llibre?

El vaig comprar a l’Hipercor, me’l va recomanar una dependenta i el vaig comprar.

Per què he triat aquest llibre i què hem va fer decidir per triar-lo?

He triat aquest llibre perquè una dependenta de l’hipercor me’l va recomanar i em va dir que ara es ven molt per a els de la meva edat i que a la gent li agrada molt i vaig pensar, me’l compraré i si m’agrada llegiré els capítols que venen després.

Resum del llibre:

Aquest llibre tracta sobre un nen que es vampir, degut a que de petit li va mossegar un altre vampir. Ell te 17 anys i es diu Abel. La seva mare li ha de portar menja (animals que es troba per la carretera, si es comprat no el vol) perquè ell no pot sortir a l’exterior degut que és un vampir i li pot causar varis problemes. Ell com que no pot sortir i sempre esta a casa, esta enganxat a les maquinetes i sobretot a l’ordinador perquè allà te una nena que li agrada que es diu Olívia, la coneix a traves de una red social on es van comunicant i la Olívia te una web on va posant els sentiments que te, tenen els mateixos gustos i les mateixes semblances però la Olívia és una lloba i ell un llop. La Olívia a la red social es diu Fosca i l’Abel es diu Weird. Ell treballa a les reds socials i arregla pagines webs de empreses que o son soses o no atrauen a la gent. Ell primer envia un correu a una empresa diguental’s-hi que si vol que li arreglin una mica, però ells els i diuen que no, que ja tenen una persona que els i fa això però que ja el tindran en compte, després coneix a una altra empresa i li diuen que volen fer-li una entrevista, ell diu que no degut a que te problemes i els i pregunta si ho poden fer per web cam, i ells li diuen que si i el contracten.  Els dos acaben enamorats, s’ajuden i l’Abel salva a la Olívia de uns caçadors.

Valoració del llibre:

Personalment, m’ha agradat molt. El trobo molt entretingut i a vegades hi ha una mica d’intriga. M’agraden els llibres d’amor, d’intriga i d’aventura.

Recomanació: 

Recomanaria aquest llibre a gent que li agradin llibres d’aventura, d’intriga i d’amor. També a gent que li agradi el llibre de Crepuscle i novel·les axis. És un llibre molt entretingut.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: