ELS JOCS DE LA FAM

12 06 2012

1-      Titol: ELS JOCS DE LA FAM

2-      Autor: Suzanne Collins

3-      D’on he tret aquest llibre?

  1. El vaig comprar en una llibreria

4-      Per què he triat aquest llibre i què hem va fer decidir per triar-lo?

  1. Em van parlar molt bé d’ell i me’l volia llegir abans de mirar la pel·lícula, crec que sempre s’ha de llegir el llibre abans que mirar la pel·lícula (si és que en té). A més, m’agraden aquest tipus de llibre.

5-      Resum:

  1. Aquest llibre explica la història de katnis, una noia que viu en un futur, un futur trist, pobre i que sembla haver tirat en rere uns 1000 anys per a la gent pobre. La protagonista participa en els jocs de la fam, joc anual que organitza el mateix capitoli per intimidar al poble. Aquests jocs consisteixen en que un jove de cada districte ha d’anar a un lloc (cada any un diferent) anomenat les arenes, aquí haurà de lluitar i intentar aconseguir menjar i matar als demés jugadors, ja que només en pot quedar un viu, que serà recompensat econòmicament, per a ell i el seu districte.

Katnis aconsegueix quedar “finalista” però ha de lluitar contra un noi del seu districte per quedar ultima, per sort, en aquests jocs, les normes canvien i permeten que quedin dos jugadors vius, amb la única condició de que siguin del mateix districte.

No se sap que passa amb la parella de guanyadors, només que arriben al districte sans i estalvis… com a mínim de moment estan vius.

 

6-      Opinió:

  1. Aquest llibre m’ha encantat, l’he trobat molt fàcil de llegir, intrigant, un d’aquells llibres que no pots deixar-los estar fins que els acabes i et fiquen dintre de la seva historia fins al punt de patir, riure i emocionar-te.

7-      Recomanacions:

  1. El recomano a tothom qui li agradi llegir per que és un gran llibre, i a qui no també, perquè és fàcil de llegir, divertit, entretingut i fascinant.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: