250 Quilòmetres

12 06 2012

Títol: 250 Quilòmetres

Autor: Víctor Panicello i el Consell de Joves de L’Hospital Sant Joan de Déu.

Editorial: Estrella Polar.

Any d’edició:  Març 2012.

D’on he tret el llibre? El llibre el vaig anar a comprar un dia després de la diada del dia de Sant Jordi amb la meva mare a una llibreria i el vaig agafar perquè em va semblar molt interessant.

Resum del llibre: Aquest llibre tracta d’u home anomenat Quim que explica els seus problemes i els problemes de altres nois i noies i explica la constància i la lluita del dia a dia per superar-los. Aquest llibre succeix a l’Hospital de Sant Joan de Déu i parla molt de la malaltia de Crohn però també n’hi han d’altres. Et fa sentir tot tipus d’emocions i et fa veure coses molt interesants de la vida. Hi han nois que aconsegueixen superar el seu problma i nois que no.

Valoració del llibre: És un llibre diferents de tots els que he llegit sempre. Personalment m’ha fet recordar coses de la vida i he aprés moltes coses útils que em serviran a la vida més endavant. M’ha encantat i li posaria més que un 10. Tot i això algun cop m’ha sigut difícil de encadenar i de llegir perquè apareixen moltes coses i molta gent. M’ha fet estar molt feliç i també molt trist i he vist que són molt afortunat i que sempre tinc de ajudar a l’altre gent.

Recomanació del llibre: És un llibre que et farà sentir sensacions de tot tipus, veuràs que ets molt afortunat de ser com ets i de no tenir cap problema com tenen aquests protagonistes. Sabràs que ha la vida has de lluitar molt i molt i que és molt llarga. És un llibre molt curt que t’encordaràs tota la vida i en algun moment de la vida et servirà per recordar. No en tinc cap dubte que t’encantarà i t’enamoraràs d’aquest llibre. Et faig saber que el pròleg està escrit per Éric Abidal, jugador del Futbol Club Barcelona.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: