El món groc

24 05 2012

Títol: El món groc

Autor: Albert Espinosa

Any d’edició: 2008

Adquisició del llibre: Aquest llibre l’he obtingut com a regal de la meva mare durant la diada de Sant Jordi 2012.

Motiu de la tria del llibre: He escollit aquest llibre ja que segueixo la sèrie de televisió Polseres Vermelles i he vist les seves pel·lícules, totes de la mà d’Espinosa. En totes m’he quedat amb un molt bon gust de boca i penso que no podia no llegir aquest llibre.

Valoració del contingut: El món groc és un llibre que s’abstèn totalment del pessimisme i ofereix consells per tal de què en moments de baix ànim ens enfortim anímicament.

Espinosa ens divideix el llibre en dues parts; En la primera l’escriptor exposa vint-i-tres consells per tal de plantar cara a la vida. També narra les seves anècdotes i experiències viscudes durant la seva llarga estada a l’hospital a causa del càncer.

En la segona part parla concretament del Món Groc i la gent que el conformen. Per poder formar-ne part, els membres tenen que ser persones que formin part de la nostre vida, i sobretot que ens hagin deixat empremta notablament. Tot i que el contacte sigui mínim, mentres hagin estat amb nosaltres, i ens han ajudat o nosaltres a ells, aquest té dret a ser un groc.

Per finalitzar, vull donar èmfasi a una una màxima del llibre, que cal creure-hi cegament: ”Si creus en els somnis, es faran realitat.”

Recomanació personal: La veritat és que m’ha encantat aquest llibre i el recomano a tots els lectors que no siguin pessimistes i tinguin ganes de viure la vida. En definitiva, que es sentin identificats amb el concepte groc.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: