Joc Brut

11 04 2012

25032012

Títol: Joc Brut.

Autor: Manuel de Pedrolo.

Editorial: Educació 62.

Any d’edició: El primer any de edició d’aquest llibre va ser a l’any 1965.

Aquest llibre no el tenia i el vaig haver de buscar per biblioteques, però en les biblioteques ja l’havien deixat, per tant me’l vaig haver de comprar.

Aquest llibre el vaig triar perquè es un dels molts  comentaris que vaig llegir que em va fer més curiositat. Tenia ganes de saber que passava a continuació i per això el vaig triar, tot i que haig de dir que vaig estar entre aquest llibre i un altre. Vaig llegir l’article de la Gemma, publicat el dia 30/5/11. El comentari que va fer aquesta noia el va fer de tal manera que et deixa amb molta intriga, i és això el que em va fer triar cap aquest llibre: Joc Brut. Aquí penjo l’enllaç de la Gemma: https://nxifra.wordpress.com/2011/05/30/joc-brut-manuel-de-pedrolo/ Estic més que d’acord amb la valoració que la Gemma va posar, perquè és ben bé el que deia, és un llibre molt interessant i com té aquell punt de misteri fa que no puguis deixar-lo de llegir.

En Xavier un noi de família pobre s’enamora a primera vista de la Juna. Durant un temps surten junts, però la Juna actua de una manera rara, perquè el provoca i desprès l’atura de cop. Això que fa la Juna fa que en Xavier la desitgi més. En realitat el que la Juna vol és enganyar-lo perquè mati al seu marit que ja no estima per poder anar a viure amb el seu amant. En Xavier l’assassina pensant que ja podria estar amb la Juna per sempre. Però un cop comés l’assassinat la Juna desapareix i en Xavier es dóna conta de que la estat enganyant, fins i tot amb el nom. Això fa que en Xavier deixi la seva feina i es posi a buscar a la Juna desesperadament. Els primers dies es conté, però a mesura que passa el temps és dóna conta de que ha estat vivint una mentida. Finalment, quan ja ha trobat a la noia, sent tanta ràbia per l’engany que vol fer-li mal, però abans de que ho pogués fer arriba la policia i l’atura. Feia temps que el buscaven.

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè era de misteri i intriga i sempre tenia ganes de seguir per veure que passava a continuació.

Crec que aquest llibre li agradaria a molta gent, ja que és bastant entretingut, això si, si no t’agrada ni la intriga ni el misteri és millor que no el triïs, perquè no t’agradarà. Per tant, el recomano més que res a la gent que li encanta la intriga i el misteri.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: