El laberint de la felicitat

29 03 2012
  1. Titol del llibre : El laberint de la felicitat                                                                                                                   
  2. Autor: Alex Rovira i Francesc Miralles
  3. Editorial La butxaca
  4. Any d’edició 2007
  5. Explicar si us l’heu comprat o l’heu demanat en una biblioteca (digueu quina biblioteca) L’he anat a demanar a la biblioteca de Sàrria de Ter.
  6. Explicar perquè heu triat aquest llibre: digueu quins articles vau llegir (i citeu-ne els autors) i què us va fer decidir per triar aquest llibre. (Enllaceu l’entrada) Vaig triar aquest llibre gràcies a l’entrada de la Meritxell Martí, que hem va agradar el resum.
  7. Digueu si esteu d’acord amb la valoració de l’autor de l’article que us va fer decidir per llegir el llibre i expliqueu per què.           Si, perquè el llibre t’ensenya moltes coses.
  8. Feu una valoració: resumiu el contingut i expliqueu si us ha agradat o no i per què.                                                                                                 Una noia una mica desgraciada que hu ha perdut tot a la seva vida, decideix entrar el bosc dels Laments el qual la gent diu que la gent que entra mai mes surt. Allà troba un quiosc amb un vell i li compra un full de loteria que no te numero i així sempre pot tocar. S’adorm i quan desperta està en un laberint on troba un senyor que li regala una llibreta on la noia anomenada Ariadna es va anotant tot el que veu o li diuen. I per sortir del laberint té que arribar el centre i el centre és trobar-se a sí mateix. I l’ Ariadna acaba marxan del laberint.
  9. Feu una recomanació: tant si us ha agradat com no, recomaneu el llibre a les persones a qui cregueu que els pot agradar. A mi no m’agrada llegir i aquest llibre s’ha ma passat molt depressa.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: