Cordada de rescat

29 03 2012

Autor: Pau Joan Hernández

Editorial: Columna Proa Jove

Any d’edició: 1993

Has comprat aquest llibre o l’has demanat a una biblioteca? Aquest llibre l’he comprat a la llibreria Eiximenis, Girona.

Perquè has triat aquest llibre?  He triat aquest llibre principalment perquè era el que millor que encaixava amb els meus gustos per la lectura. Vaig llegir dos articles sobre aquest llibre, escrits per la Raquel Segura i Ricard Ullastre, de 4t curs d’ESO. El que em va fer decidir triar aquest llibre va ser que tots dos els recomanaven per gent que els hi agradés llegir, que és entretingut i els que els hi agraden els llibre d’aventura i acció.

Esteu d’acord amb la valoració de l’autor de l’article que us va fer decidir per llegir el llibre? Sí, hi estic d’acord, perquè  tots dos tenen una valoració molt semblant, a tots dos els hi ha agradat, com a mi, i tenen raó al dir que està bastant ben redactat i els més interessant passa cap al final.

Valoració personal

Aquest llibre va sobre uns excursionistes que per culpa d’una nevada molt forta es queden atrapats en una refugi dalt la muntanya. Un altre grup d’excursionistes arriben més tard al refugi amb un company ferit. Intenten comunicar-se però la senyal de ràdio es perd. L’encarregat del refugi intenta amb un grup d’homes anar-los a ajudar, però amb el temps i la neu que ha caigut empitjora el rescat. El millor passa cap al final.

Com que hi ha una mica d’intriga, acció i aventura és un dels llibres que m’han agradat bastant.

Recomanació

Recomano aquest llibre a les persones que els hi agradin les llibres d’aventures i acció. A la gent que l’hi agradi llegir serà un llibre divertit.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: