JOC BRUT

29 03 2012

Títol del llibre: Joc brut

Autor: Manuel de Pedrolo

Editorial: Edicions 62

Any d’edició: 01/09/2009

He comprat aquest llibre.

He triat aquest llibre perquè les persones que explicaven la seva opinió m’ha semblat interessant. Vaig llegir l’article de El laberint de la felicitat de Àlex Rovira i Francesc Miralles ( http://www.labutxaca.cat/ca/llibre/el-laberint-de-la-felicitat_10719.html )  però em va semblar mes interessant el de Joc brut. També em vaig llegir el de Tinc ganes de tu de Federico Moccia (http://www.columnaedicions.cat/ca/llibre/tinc-ganes-de-tu_10562.html ), però vaig pensar que no perquè ja mirare la pelicula i em vaig decidir amb el de Joc brut.

Si, estic d’acord amb la valoració de l’autor que va fer aquest article perquè també crec que seria tot el que ha dit ell en la seva valoració.

Resum:

Eren una dona i un home que es deien Xavier i Juna. Ells dos, tenien molta relació, moltes vegades quedaven, amagades de l’oncle de la Juna. Un dia la Juna li va dir a en Xavier que el seu oncle tenia molts i molts de diners. Ella li va dir a en Xavier que mates el seu oncle.

En Xavier al principi deia que no, que era una barbaritat i que no ho podia fer. Però com que en Xavier estava tan enamorat de la Juna, deia que faria qualsevol cosa per ella. Van quedar que ell el mataria i que al cap de 6 mesos es tornarien a trobar per a no deixar cap sospita.

Quan en Xavier va matar a l’oncle de la Juna, li va deixar l’arma a la ma perquè sembles que s’havia suïcidat. Al cap de 6 mesos ell va anar al cine on havien quedat amb la Juna havans de la mort del seu oncle. Ella no apareixia, ell la va estar buscan per tots els llocs i al final la va trobar i va saber tota la veritat.

La Juna, no tenia cap amiga invalida ni l’anava a veure casa dissabte sinó que anava a veure el seu amant. Al final la va trobar a un pis de Badalona, estava tant nerviós que li volia deixar la cara ven esgarrada a la Juna perquè mai mes tornes a tenir aquella cara tan bonica que te. Just en aquell moment que la va trobar va entrar la policia al pis de la Juna i va detindrà a en Xavier per l’assesinat de l’oncle de la Juna.

En veritat ” l’oncle de la Juna ” era el coronel Virós, el seu amant. I la Juna no es deia axis sinó que es deia Caterina.

Valoració:

M’ha agradat aquest llibre perquè m’ha semblat interessant i entretingut.

Recomanació:

Aquest llibre esta molt bé, perquè es com de intriga de que passarà, i de a on estarà la Juna. També et sorprèn molt al final quan vas veient que es veia amb el seu amant i de que el seu oncle era el seu marit i de que la Juna es deia Caterina. Recomano aquest llibre a totes les persones menys a els nens petits.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: