UN ESTIU AMB L’ANNA

28 03 2012

TITOL DEL LLIBRE: Un estiu amb l’Anna.

AUTOR/A: Núria Pradas i Andreu

EDITORIAL: Cruïlla

ANY D’EDICIÓ: Abril del 2000

El llibre l’he demanat a una biblioteca, concretament a  la de Sarrià, Emilia Xargay.

E triat aquest llibre perquè vaig trobar interessant el títol, perquè nomes 1 estiu amb l’Anna? i no 2 o 3 ? També perquè ja n’havia sentit parlar d’ell. Gràcies als articles de la Irene va de Haar i l’Ariadna Delgado e pogut decidir que era aquest el llibre que volia llegar, ja que em feien entrar en una mena d’intriga al dir que el final era trist.

https://nxifra.wordpress.com/2010/01/10/un-estiu-amb-lanna/

De les dues valoracions que e llegit, estic d’acord en tot. Han resumit molt bé el llibre i no se’ls hi escapa res. Tots els petits punts del llibre que t’enganxen i són als resums.

RESUM:

L’Oriol és un adolescent de 17 anys. Els seus pares estan separats. Sa mare decideix que passin el mes de juliol junts al poblet de San Pol. Ell no està d’acord amb l’idea de sa mare, diu que no se li a perdut res aquell poble. En una de aquelles avorrides tardes a San Pol, l’Oriol troba un bar: el Casinet, amb la casualitat de que allà es trobava un noi del seu institut, en Ramon. Aquest el presenta a tota la colla, en la qual és trobava l’Anna. L’Oriol i l’Anna van passar molt  de temps junts i es van enamorar, però el juliol s’acabava i l’Oriol havia de marxar de campament. L’Oriol va fer un tracta amb la seva mare, en quant acabés el campament tornarien a passar el que els-hi quedava de vacances a San Pol. Durant el campament l’Oriol i l’Anna s’anaven enviant cartes, compartint els sentiments, que havien fet durant el dia… Va arribar l’últim dia de campaments, l’Oriol tornaria sol en tren a casa, l’Anna el recolliria a l’estació, però poques hores havans de que s’acabés el campament l’Oriol va rebre una trucada, aquella trucada deia que la seva mare i en Joan, el xicot de sa mare, el recollirien allà. El motiu de tot aquest percal era perquè l’Anna havia tingut un accident amb moto i havia mort. L’Oriol passa uns mesos terribles, amb una depressió molt forta, fins que decideix passar pàgina, i no oblidar aquell estiu. Aconseguirà recordar a l’Anna sense que li caiguin llàgrimes.

VALORACIÓ:

És un dels llibre que m’han agradat més, ja que explica una historia que pot ser real, que no és un llibre d’aquells molts que acaben en final feliç, sinó que acaben en un trist final. Et provoca molts sentiments durant el llibre; amor, ràbia, angoixa, tristesa, pena…

RECOMANACIÓ:

Recomano aquet llibre perquè és molt fàcil de llegir, interesant i entretingut. En aquest llibre no hi ha ni una sola pàgina que diguis ; -uff que avorrit. A mi m’ha encantat. Ara si ets una persona que no li agraden les històries d’amor i t’agraden més els llibres de misteri i acció, no te’l recomano.

 

Ariadna Sañudo Fonseca 3-A

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: