Un estiu amb l’Anna

28 03 2012

Títol:  Un estiu amb l’Anna

Autor: Núria Prades

Editorial: Cruïlla

Any d’edició:

–         Primera edició: febrer de 1996

–         Segona edició: novembre de 1996

–         Tercera edició: juny de 1998

–         Quarta edició: abril de 2000

Vaig decidir de no comprar-me’l perquè era un llibre per un sol trimestre i que no nomes m’havia de llegir i vaig decidir anar a la biblioteca de Salt la IU Bohigas i allà el vaig agafar.

Tria

He triat aquest llibre perquè el resum que vaig llegir de la Diana Nolla, parlava sobre temes sobre la vida de un nen adolescent i les coses que li passant durant un estiu.

https://nxifra.wordpress.com/2010/01/10/un-estiu-amb-lanna/

Valoració de l’autor

Si, perquè aquest llibre quan comença ja no pots parar de llegir-lo és intrigant i enganxa molt.

Resum:

L’Oriol, és un noi de Barcelona de disset anys que esta obligat per la seva mare anar a Sant Pol, a la platja tot el més de Juliol. Quan està allà no coneix a ningú i s’avorreix durant les tardes que se li fan eternes. En pocs dies troba una colla. En especial una noia que és diu Anna, que des del primer cop que la va veure tenia li va agradar. Uns dies després van començar a sortir, i l’Anna li explica moltes coses d’ella i també li ensenya a aprecia més la seva família i el que té. Ells dos estan molt units, i molt enamorats. El més seguen l’Oriol sen a de anar a unes colònies lluny de Sant pol dues setmanes, quan està allà coneix a gen i s’ho passa bé però sempre pensant amb l’Anna i enviant-li cartes cada dia. L’Anna el dia que l’Oriol ha de tornar a casa, ha d’anar a buscar uns papers a Barcelona i va amb un amic en que la relació és va enfredar però un dia abans de parlar de perquè estaven així, en Pep li confessa que ha estat enamorada d’ella des de fa molt i com que elles estava amb altres nois dons estava com enfadat, ho arreglant i el dia següent l’acompanya a Barcelona. Tenen un accident que l’Anna és mort i en Pep queda en cadira de rodes. Quan a l’Oriol li diuen és posa molt trist i està destrossat durant mesos. Amb l’ajuda de coneguts seus se’n surt i fa la seva vida però sempre recordant a la seva Anna.

 

Valoració

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè des del principi t’enganxa molt, és fàcil de llegir. El tema d’amor i de vides adolescents també m’ha agradat molt, crec que tracte de diferents temes que són molt interessants.

Recomanació

Recomano aquest llibre perquè és bastant curt molt fàcil de llegir i enganxa molt, també aprens que has de saber valorar les coses que tens i encara que acabi bastant malament és molt interessant.

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: