Camps de maduixes

28 03 2012
 Autor: Jordi Serra i Fabra
Editorial: SM
Any d’edició: Febrer del 1997
He comprat aquet llibre per uns motius.
Vaig decidir llegir aquet llibre perquè la meva mare m’el va recomenar perquè és sobre el tema de les drogues i un exemple de una noia que per poc mort.
Gracies a la recomanació:
He escullit aquet llibre ja que me l’havien recomenat abans i això m’ha fet decidir una conclusió que és la de llegir aquest llibre
Resum:
És un llibre basat en una historia real d’una noia que es diu Luciana. Un dia va sortir de festa amb els seus amics i va prendre drogues. Presisament una pastilla que li va produir marejos i cops de calor i al final va caure en coma. Va acabar en el hospital i els seus amics van avisar a la seva família i a altres amics incluit el seu xicot. La policia van començar a buscar al venedor de les pastilles i el van trobar. Es coneixia com a Poli. El seu xicot també el va buscar desesperadament fins que Eloy el seu xicot el va trobar i desprès de una persecusió Poli el traficant va ralliscar i es va desnucar. Luciana es desperta i es retroba amb els seus amics i familiars.

Valoració:

M’agradat perque ens explica de una manera molt i molt fàcil sense un vocabulari gaire dificil i entendor com una noia o noi pot arriscar la seva vida prenen drogues. Ens fa veure com es sent la familia i els amics i fins i tot ella quan està en el coma i sent la veu dels demés i diu que és com un joc de escacs que pot guanyar i al final desperta.
Recomanació:
Crec que seria bo per persones que prenen drogues i es donessin conte del perill i a persones que l’interesi saber de alguna manera lo malament que pots acabar de una manera fàcil i entenedora i sobretot amb un exemple.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: