Perdoni, a quin segle diu que som?

26 03 2012

Titol del llibre: Perdoni, a quin segle diu que som?
Autor: Noemi Bagés
Editorial: Barcanova
Any d’edició: 2004
Explicar si us l’heu comprat o l’heu demanat en una biblioteca (digueu quina biblioteca) : La meva mare l’ha anat a comprar.
Explicar perquè heu triat aquest llibre: digueu quins articles vau llegir (i citeu-ne els autors) i què us va fer decidir per triar aquest llibre. (Enllaceu l’entrada) : Le triat perquè a mi m’agrada el misteri i les aventures i mel van recomenar.
Digueu si esteu d’acord amb la valoració de l’autor de l’article que us va fer decidir per llegir el llibre i expliqueu per què: totalment d’acord perquè tens ganes de llegir-lo.
Feu una valoració: resumiu el contingut i expliqueu si us ha agradat o no i per què : En Pol i l’Anna dos nens que van a una excursió a un museu, estan cansats de sentir les explicacions dels guies i deicideixen anar pel seu conte d’amagat. ( aix que s’en vagin d’amagat, no ho trobo que passi gaire i a més una nena com l’Anna ) De sobte veuen un cartell “nova exposició viatge a Egipte” ( ben buscat el nom )  els hi va entrar la intriga i hi van entrar. En Pol es va trobar una piràmide de que era petita i no se li va acudir res més que remanarla ( això diu molt del personatge d’en Pol ) La piràmide de sobte va fer un soroll i.. van aparèixer a la prehistòria. Aquella piràmide era una màquina del temps! I han d’esbrinar a través d’aquella piràmida com tornar d’on havien vingut! ( que hi devien haver moltes convinacions )
Feu una recomanació: tant si us ha agradat com no, recomaneu el llibre a les persones a qui cregueu que els pot agradar: Aquest llibre et dona molta intriga jo li donaria un 9 perquè hi han petits detalls que no man acabat de convençer, el recomenaria sobretot a persones que els hi agradin les aventures i el misteri.

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: