La Profecia 2013

13 05 2011

La profecia 2013Títol: La profecia 2013

Autor: Francesc Miralles

Editorial: Edicions 62

Any d’edició: 2008

Resum:

Aquest llibre tracta d’un periodista, Leo Vidal que un dia rep una trucada d’un home, Desmestre; que li explica que li van robar unes cartes. Ell desideix ajudar-lo per un motiu, les cartes contenen la data de la fi del món.

Les cartes estan en poder d’una organització ecologista que planeja matar a la majoria del món (deixant unes 500 persones per tornar a poblar-lo) ja que pensa que nosaltres som la causa de que el món s’estigui destruint.

Leo té una ajudant, Elsa, la filla de Desmestre, que al final del llibre sembla que s’ha aliat amb el capità de l’organització, Kynops; en un pacte de suicidi. Elsa i Leo tenen com una història d’amor i per tant, el llibre també ens l’explica.

Els dos junts, viatgen per tota Europa per buscar pistes per intentar descobrir el codi de l’any en que s’acabarà el món. Els persegueixen/vigilen els seguidors de l’organització. I al final, acaben tencant a Leo sota terra, li costarà molt sortir.

Valoració personal:

Aquest llibre es fàcil de llegir, hi ha molts capitols i diferentes parts, encara que pugui semblar llarg, t’enganxa bastant ja que és d’aventures i a més té un toc romantic i algo d’humor.

Recomanació:

Aquest llibre el recomano a tota aquella gent que mínimament li agradi llegir i que a més li agradin els llibres tan d’aventures com entretinguts.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: