El laberint de la felicitat

13 05 2011

El laberint de la felicitatTítol: El laberint de la felicitat

Autor: Alex Rovira i Francesc Miralles

Editorial: labutxaca

Any d’edició: 2007

Resum:

Aquest llibre tancta d’una dona, l’Ariadna; que ho ha perdut tot, i desideix entrar en el Bosc dels Laments (un bosc on la gent hi entra i mai hi torna a sortir).

En entrar al bosc, es troba amb un guixeta de loteria i ella es gasta la última moneda que li queda en comprar un bitllet de la loteria de la felicitat. El paperet que li dóna l’homa és un petit tros de paper morat sense res escrit. S’adorm.

Al despertar-se es troba com en un altre món, però tot hi això segueix caminant endevan. De cop, es troba un home que busca una papallona, la única que sap com sortir del laberint al que acaba d’entrar sense adonar-se’n.  Aquell home li dóna un llibret on ella apuntarà tot el que aprengui en aquestes aventures.

Es va trobant amb proves, preguntes que faràn que cada cop es descobreixi més a sí mateixa. Apren moltissimes coses i totes les apunta al quadern.

Al final ella arriba al centre del laberint on es troba a una nena petita plorant, ella mateixa. Així és com ella aconsegueix sortir del laberint, i després de tot el que ha viscut, es sent molt afortunada.

Valoració personal:

Aquest llibre t’ensenya lliçons morals. S’apren forces coses i com que t’ho explica com amb avetures, no se’t fa gens pesat. És molt ràpid de llegir ja que és bastant curt.

Recomanació:

Aquest llibre el recomano a tota aquella gent que li costa força llegir però que un cop s’hi fiquen, no poden deixar de llegir.

Anuncis

Accions

Informació

One response

7 10 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: