El gran engany

24 03 2011

Autor: Dan Brown

Editorial: Editorial Empúries

Any: 2001

Resum:

La Rachel Sexton, que és la filla de Sedgewick Sexton ( un senador que té moltes possibilitats de guanyar la presidencia en les proximes eleccions),  la Rachel treballa a l’ ORN, que és una organització que coneix tots els secrets d’ Estats Units. La Rachel s’ encarrega de resumir l’ informacio que s’ ha de presentar cada día al president.

Quan arriba a l’ ORN li diuen que ha d’ anar a un iceberg on han trobat un meteorit am proves de vida extraterrestre. Quan arriba coneix a en Mike Tolland i a en Corcky Marlinson, dos cientifics força coneguts. Despres d’ haver extret el meteorit, la Rachel i els dos cientifics s’ adonen que tot ha estat un muntatge, pero no saven qui n’ és el culpable, ni els motius.  Tot seguit descobreixen que algú els està intentant eliminar.

Decideixen avisar a la Majorie Tench, que és la ajudant del president, pero no sel’s acava de creure, després truquen a William Pickering, el cap de l’ ORN, ell s’ els creu i els diu que no s’ en fiin de la Majorie.

Els protagonistes van al vaixell d’ en Mike, on hi aterra un helicopter de la Delta Force.  els soldats baixen i la Rachel am l’ ajuda d’en Mike en maten dos. Finalment vaixa en Pickering de l’ helicopter i descobreixen els motius els quals l’ han dut a cometre aquest frau. De cop una falla submarina entra en acció, i l’ helicopter de rescat només té temps de salvar als cientifics i a la Rachel.

Valoració Personal:

com la majoria dels llibres de Dan Brown, quan començes no pots parar de llegir-lo, no hi ha cap part del llibre que és faci pesada, la meva valoració personal és molt positiva.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: