CRISPETES PER LA NORMA SCHWEIZER

24 03 2011

RESUM

Aquest llibre tracta d’una nena anomenada Norma, amb una malaltia molt especial. A la història aquesta nena coneix a una nena que es diu Mireia molt amable, una de les úniques que l’ajuda a integrar-se a el nou grup d’alumnes, es fan molt amigues, però quan s’agafen confiança, la Norma l’explica un secret a la Mireia, la Mireia queda molt sorpresa, ja que el secret que l’hi explica és que té una malaltia molt contagiosa que es diu SIDA, la Mireia no li afecta això i promet que sempre l’ajudarà. Però un dia molt inesperat en el laboratori, la Norma es talla amb un vidre i es posa molt histèrica. És aquí on la directora s’adona de que la Norma té una malaltia. En aquest punt la directora truca  els pares de la Norma, i els explica que la AMPA de l’escola  se n’ha assabentat de que la Norma té aquesta malaltia, i els comunica de que la Norma no podrà assistir a l’escola, ja que un grup de pares s’han posat en contra d’aquella alumna, amenaçant-los de que traurien els  seus fills de l’escola. Per una altre banda, uns pares recolzen la Norma, i els seus fills protesten contra aquest fet, i aquí es on es creen problemes i problemes.

VALORACIÓ

 

Aquest llibre jo el recomano, ja que és un llibre molt maco, tipo novel·la, una història on hi varia la felicitat i la tristesa.

És un llibre on passaràs moments molt tristos, on sofriràs molt causat per una llarga història d’una nena amb un malaltia molt especial. A mi en general, el llibre m’ha agradat molt. Si diguem la veritat, no es un llibre especialment curt, però amb l’intriga de saber el final, t’enganxa i no pots deixar de llegir, i llavors te’l llegeixes amb uns 4-5 dies dedicant-hi un parell d’hores. Jo el recomano a tot tipus de lectors; que els  agrada l’intriga, els que els agrada el sofriment, i evidentment a els que els agrada l’alegria. És un llibre molt i molt maco, i espero que el lector que el llegeixi li agradi molt i que el recomani a molta gent, igual que ho he intentat jo.


Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: