Escales de cargol

8 03 2011

ESCALES DE CARGOL

1.    Resum del llibre.

Un nen que es diu Marc va anar de colònies. Aquella casa abans era un orfenat. En Marc es va trobar unes escales de cargol i al principi d’un passadís hi havia una maleta , a dintre avia una carta i una brúixola. El dia següent a la nit ,en Marc,va tornar a baixar però en Pau, el monitor,el va enxampar i van baixar tots dos , van descobrir que abans era un hospital per a pacients amb malalties contagioses. Van pujar  i  van explicar-ho a tothom . dos setmanes  després van quedar tots dos per què a la carta hi deia que era un pare i un fill que tenien un tresor a una illa ,i el van anar a buscar . El pare d’en Marc, el seu amic,  en marc i en Pau van baixar unes altres escales de cargol i al final  d’un passadís  hi havia una maleta de llibres que compartien el pare i el fill de la carta.

2.Valoració

M’ha semblat molt interessant,.                                                                                                       Però tot el tros que en què esta en Marc  a les escales de cargol i en els passadissos em fa molta por. Si jo fos ell quan m’hagués trobat una porta a sota dels peus de  la estàtua del sant Vicens me n’hagués anat corrents a dir-li a un monitor o algú per que mirés què hi havia.                                              Jo crec que en Marc i en Pau han set molt atrevits.

3.Descripcio de personatge (Marc  protagonista del llibre)

En Marc és el típic nen que s’estaria tot el dia llegint  llibres d’aventures i llibres de supervivència.                                                                                                                                Que es creu que els tresors són sempre joies i diners  com en els seus llibres de pirates..                                          I a més no li agrada mirar la televisió, ni els mòbils  i tampoc les llaminadures ni  els mp3. Cap  cosa d’aquestes que els hi sol agradar als nens de la seva edat.                                               .És una persona estranys tot i que està convençut que els estranys son els demès.                    A les   colònies quan tots estan jugant a pilota, amagar i escultar musica ell esta allà emarginat allunyant-se de dels nens i dels monitors, accepte la ultima nit que va jugar una estona a pilota i amagar.

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: