El cofre del negrer

8 03 2011

El cofre del negrer

La història tracta d’un noi de tretze anys, en Daniel. Des de petit treballava amb el seu pare. El pare, però, va morir aviat. Tampoc tenia mare. Es sentia molt sol i trist.

Quan va complir setze anys, va anar a treballar en un vaixell amb altres nois joves. Un dia va conèixer a en Marcello, que també treballava en un vaixell anomenat “Aurora”. En Marcelo li va propasar a en Daniel d’anar a treballar junts. En Daniel va acceptar l’oferiment tot i la tristesa de deixar els seus amics…. Tothom li va desitjar molta sort.

Un cop al vaixell Aurora, el capità li dir què havia de fer i en Daniel, de seguida,  es va espavilar. En unes de les parades del vaixell, va conèixer una noia i una dona. El capità deia que les dones portaven mala sort. A en Daniel, no li agradaven gens aquestes idees!

Al començament no s’avenien gaire en Daniel i la noia, però un dia es va presentar com calia. Ella es deia Teresita i en el fons, es van agradar de seguida. Quan va arribar el dia en què la Teresita havia que marxar, en Daniel es va sentir molt trist. Abans d’acomiadar-se, en Daniel va demanar-li perdó  per totes les males estones que li havia fet passar. La Teresita, sense cap rancor, el va perdonar. Van quedar que s’escriurien…

En Daniel, però, no sabia escriure i primer va haver d’ aprendre’n!

La història acaba explicant que en Daniel i la Teresita van ser sempre amics i que es van cartejar durant molt anys

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: