A tres metres sobre el cel

26 02 2011

Títol: A tres metres sobre el cel

Autor: Frederico Moccia

Editorial: la butxaca

Any d’edició: 2009

Resum:

Aquest llibre tracta d’una noia, la Babi i un noi, l’Step. Ella és una noia normal, bona estudiant, de bona família, etc. Ell en canvi és un noi que els seus pares estan divorciats, no va a l’institut, i no té les millors companyies que podria tenir; és més ha estat a punt d’anar a la presó per baralles.

Un dia, per casualitat es coneixen mentres ella va a l’institut. Però no li donen importancia, aixì que deixen passar tota ocassió de coneixer-se millor. Però pocs dies després ella estava en una festa d’aniversari quan un grup de nois (el grup d’amics de l’Step) es dirigien a la festa per robar tot el que puguessin.

Allà dins, és on es van coneixer la Pallina (la millor amiga de la Babi) i en Pollo (el millor amic de l’Step) el dia següent ja estaven sortint junts. Però en el cas de l’Step i la Babi va ser més complicat, ja que ella després de veure’s molesta per culpa de l’Step decideix tirar-li un refresc a la cara i ell la agafa de cop i la fica dins la duxa amb ell.

Després de passar moltes més escapades junts, ell decideix que està perdudament enamorat d’ella, ella és diferent de totes les altres. El problema que té l’Step és que és l’unic de tota la família que coneix el verdader motiu del per què la seva mare els va habandonar; la seva mare era infidel al seu pare amb el veí del devant; al que ell va donar una pallissa després de descobrir-ho i que la seva mare va protegir-l’ho culpan al seu propi fill i gaire bé posan-l’ho a la presó. Per aquest motiu ell és molt violent cosa que la Babi no soporta.

Després de viure moments junts innolvidables com podria ser quan ella va perdre la virgunitat a la platja, a la casa dels seus somnis i les carreres de motos, etc. Passa una cosa que destrossa tant la relació de l’Step i la Babi com la relació de la Pallina i en Pollo.

Una de les carreres. La més perillosa. L’Step (tot hi haver promès al seu millor amic anar-hi) desideix quedar-se a l’aniversari de la seva xicota. En Pollo, aprofitant que l’Step no hi era va decidir correr en una de les carreres (l’Step mai ho hagues permés ja que sabia l’ho perilloses que eren).

A la festa, alguna cosa es va trencar dins l’Step i la germana de la Babi (la Daniela) ho va confirmar, en Pollo havia tingut un accident a les carreres, havia mort. L’Step destrossat per la notícia va a veure’l. No ho pot creure, però el que més dicifil li sembla d’entendre són les paraules de la Babi “Això és tot per culpa teva, has matat al teu millor amic”.

En aquell moment l’Step ho va perdre tot; el seu millor amic, la seva xicota, la seva família, els seus amics, etc. Ja no li quedava res a Itàlia.

La Babi va començar a sortir amb el seu veí i es va distanciar molt, però molt fins el punt de no tornar-se a parlar gaire bé a la Pallina.

L’Step després de tot el que l’hi havia passat desideix dir-li al seu germà (en Paolo) que s’envà a estudiar a Estats Units durant un parell d’anys.

Recomanació:

Aquest llibre el recomano a tota aquella gent que li agrada la lectura. Personalment és un dels meus llibres preferits ja que barreja tant l’amor, com l’adrenalina i la realitat.  A tota aquella gent que se’l ha llegit i vulgui continuar la història de l’Step i la Babi hi ha segona part: Tinc ganes de tu.

Meritxell Martí Sánchez 4t B

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: