La daurada parmèlia

23 02 2011

RESUM

Aquest és un llibre que ens parla sobre diversos casos d’accions de grans col·leccionistes, en la majoria de capítols, el tema és aquest, col·lecionistes que només tenen en ment aconseguir el que volen no per poder dir que ho tenen i fardar d’allò, si no perquè senten que ho necessiten, estimen de veritat l’objecte. Els capítols no tenen res més en comú, cada vegada són gent diferent, entorns diferents i objectes diferents.

 Només hi ha dos capítols en els que no ens parla sobre col·leccionistes, aquests dos són unes narracions d’uns fets reals que l’autora vol esmentar.

VALORACIÓ PERSONAL

Penso que aquest llibre és una mica envolicat, tot i que té els seus punts que un cop lestàs llegint no tens ganes de deixar-lo, que tens ganes de seguir llegint i saber quina informació et donarà. Tot i que també penso que hi ha vegades que el llibre es fa una mica pesat, en general m’ha agradat.

RECOMANACIÓ

Recomano aquest llibre  ala gent que tingui ganes de llegir i que tingui paciència, que tingui una capacitat per a recordar fets, ja que no et narra només una història, si no que has d’anar reunint en el teu cap l’informació que et va donant.

IMATGE DEL LLIBRE

DADES

Títol: La daurada parmèlia

Autor: Maria Àngels Anglada

Editorial: Columna edicions

Any d’edició: 1991


Accions

Information

Deixa un comentari