El enigma Vivaldi

23 02 2011

TITOL: El enigma Vivaldi

AUTOR: Peter Harris

EDICIÓ: Bestseller

ANY D’EDICIÓ: septembre, 2005

RESUM:

Lucio és un jove espanyol que té un bó futur com a violinista.  Acudeix a la ciutat de Venècia per a unes jornades de música amb la il·lusió de conèixer la ciutat del seu ídol, Vivaldi.
A  l’amor s’afegeix un sorprenent descobriment:

Una vella partitura atribuïda a Vivaldi, que Lucio va trobar en una biblioteca, i la successió de notes musicals sona tan malament, que pot dir-se que constitueix “la música del diable”, prohibida fa segles per l’Església.  Lucio no triga a descobrir que està escrita en clau i la seva “misió” consisteix a buscar les concordances entre cada nota i les lletres de l’abecedari.  Així emprèn el repte de revelar l’enigma Vivaldi.

A partir d’aquí, va ser quan un italià va morir en estranyes circumstàncies i es va preocupar que la partitura, atribuïda a Vivaldi, que quedés en un lloc segur d’una estranya associació, la Fraternitas Charitatis, a la qual presumptament va pertànyer Vivaldi.

Lucio i Maria es van enamorar i els dos junts,  es veuen embolicats en l’estranya història del enigma Vivaldi, en que més d’un sembla que vol fer-se amb aquesta partitura: un expert en paper que testifica que la partitura data de l’època en què va morir el mestre italià, un grup de excèntrics milionaris desesperats per revelar un secret, un perdonavides que persegueix els joves protagonistes fins la illeta de Torcello, un inspector de policia que coneix bé a Maria, ja que és la filla del seu amant …

I al final, el desxiframent del missatge en clau, la revelació de l’enigma Vivaldi, que  remunta al secret dels templers i als mateixos Evangelis. Va poder ser deixifrat, amb moltes aventures, per la Maria i en Lucio. 

 

VALORACIÓ PERSONAL:

És un llibre molt bó, plé d’aventures, misteris, preguntes,  i a més, amb una petita històrieta d’amor entre la Maria i en Lucio. És molt entretingut, i divertit de lleguir, crec que es un llibre fet mes per la gent adolescent, ja que tenim molta imaginació, i ens podem crear unes bones ecenes en referència al que estem lleguint.

RECOMANACIÓ:

Aquest llibre el recomnao a tota aquella gent que li agrada la intriga, l’amor, i la fantasia. El poden llegir tan adolescenst, com gent gran,  ja que no costa de lleguir, es ven entenedor.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: