La historia d’Iqbal

20 02 2011

Autor: Francesco d’Adamo

Editorial: Cruïlla

Resum

 

 

Fàtima treballa des de molt d’hora fins a molt tard, gairebé sense descansar, ni menjar. Un dia, arriba a la fàbrica de catifes Iqbal, és un nen rebel. Iqbal era allà per culpa d’un petit deute que tenien els seus pares. Iqbal va escapar-se perquè volia ser lliure, però és descobert i tornat a la seva “tomba” particular. Però, Iqbal no es rendeix i aconsegueix escapar una altra vegada. Aquesta vegada, Iqbal es troba amb una societat dedicada a alliberar els nens esclaus. Així, Iqbal i els seus amics són alliberats i comencen, al costat del “Front per l’alliberament del treball infantil “, la seva lluita contra l’esclavitud de nens.
Però els amos de la fàbrica de catifes no es rendeixen fins que en el 1995, és assassinat.

Descripció de personatge

Iqbal és un nen Pakistanès que un dia el van fer esclau,com molta altra gent, però un dia decideix escapar-se d’aquella “tomba” segons ell, però al final el van descobrir i el van fer tornar a la “tomba”. Un altre dia va tornar-se a escapar i va lluitar per la llibertat dels esclaus fins que va ser assassinat suposadament pels amos.

Valoració personal

Jo crec que és un molt bon llibre, que t’ajuda a veure que no tots tenim les mateixes condicions per viure. Jo el recomano a gent jove que es pensa que que tot és seu  i que malgasti el menjar o altres coses i ho vulgui tenir tot.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: