Bitllet d’anada i tornada

14 02 2011

TITOL: Bitllet d’anada i tornada

AUTOR: Gemma Lienas

ANY D’EDICIÓ: 1999

EDITORIAL: Empúries

RESUM:

Una noia jove, que s’ influenciava per l’entorn, per la gent que està amb ella,  i  és torna bulímica, pero no vol dir-li res al seus pares, per por, i perque feia un temps que no feien més que barallar-se.

Ella parlava amb un piscóleg que li recomanava que li digués als seus pares pero ella no volia, així que li va dir ell, llavors van ingresar-la en un centre per la recuperació de la malaltia.

Molt sovint feia visites al psicoleg i paralaven, al principi és va enfadar amb ella ja que feia lo imposible per perdre encara més pes i la última vegada que la van pesar, pesava menys que quant va entrar al centre, així que li va fer recapacitar i fer-li entendre que si no menjava es moriria.

Dintre del centre coneix més noies amb el seu problema, i amb anorexia , que li ensenyan el que ha de fer per desfer-se’n del menjar, amb les que te moltes experiències i comparteix  una gran amistad.

No vol saver res de ningú, desde que estava en aquell centre,  havia  perdut la seva millor amiga,   la seva parella, és troba lluny del seus dos germans bessons, i ella es preguntava, perqué viure en una vida tan injusta?

Apesar de totes aquestes coses que li pasaven, ella, gracies a la visita de la seva antiga parella, ara un bon amic, desideix que aquella enfermetat no podria amb ella i que aconseguiria sortir-ne per poder estar amb tota aquella gent que tant estima, tornar a parlar amb la seva millor amiga que havia oblidat,  i jugar amb els seus dos germans a indis . Totes aquestes coses que tant li agradaven, no las anava a perdre per una enfermetat, d’aquesta manera, ella  va decidir, que volia recuperar-se.

I així va fer, finalment, va recuperar el seu pes, va poder tornar a casa, i continuar una vida tranquil·la.

VALORACIÓ PERSONAL:

Especialment, aquet llibre, m’agrada molt, trobu que es posar-te en la pell, d’una persona que pateix aquesta malaltia, et fa veure, que no t’has de guiar per el que et diguin les altres persones, sinó per el teu instint.  I que si mai tens algun problema, s’hauria de comprartir amb algú de confiança, com els pares, o amics més propers, ja que ells farán el possible per ajudar-te en tot moment.

RECOMANACIÓ:

Aquet llibre, el recomanu, a tota aquella gent, qui tingui intriga per saver alguna cosa més sobre aquests tipus de malalties.

A aquella gent que busca temes interesants per lleguir, crec que aquet llibre, servira per apendre, si més no, alguna coseta més, sobre aquet món

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: