Aprenent de detectiu

28 01 2011

Autor: William Irish
Edtorial: Cucanya
RESUM
Aquest llibre va d’un nen que està en una escola, i davant, seu una nena que sempre porta trenes, en Tommy el protagonista li agrada estirarli les seves trenes. Un dia li donen un caramel a la nena i aquest fet es va repetint. Al cap de tres dies la nena ja no va més al cole. Això passa quan en Tommy té deu anys. Quant va complir dotze anys a l’escola va arribar una nena nova. Era una nena que portava una camisa blanca, sempre portava guixos a les mans perquè totes les parets que passava, parets que anava guixant. Un dia a la nena li donen un caramel i aquest fet es va repetint tres cops.En Tommy, que li sonava que això ja li havia passat una vegada, va seguir les guixades que la nena havia fet i la va trobar. Apartir d’aquell dia en Tommy li agradava molt fer de detectiu.
VALORACIÓ
Aquest llibre m’agradat per la valentia, l’esforç i el coratge del personatge. El recomenaria a una persona que li agradi les situacions de por, perill i misteris…

Anuncis

Accions

Informació

One response

15 11 2012
Marta Valdomira

Aquest llibre m’ha agradat perquè ens explica com els nens i les nenes també poden ser detectius,no solament la gent gran. I que és molt divertit fer de detectiu, però seguint les normes de detectius.He llegit molts llibres com “La mujer fantasma”, “No quisiera estar en tus zapatos” i la veritat és que m’han agradat molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: