MAR NEGRA

21 01 2011

Títol: Mar Negra

Autor: Josep Lorman

Editorial: la Galera

Any edició: 2003

Resum:

Tot just acabat de sortir del port en Baldiri Sala amb el vaixell Adela II que havia sortit a pescar, quan feia un mitja hora que arrossegava la xarxa, van donar la veu d’alarma d’una taca negra molt grossa de petroli.

Aquella taca va provocar una marea que afectava el litoral català, des del Cap de Creus fins a Canet Plage, a Perpinyà. Tot apunta que el causant del vessament a set el petrolier Maleas, però no troben cap prova per incriminar-lo, però la investigació de Ricard Muns descobrira tota la veritat amb una operació il·legal i molt perillosa infiltra’n-se dintre aquell petrolier sospitós. Però al final ho aconsegueix.

 

Recomanació: Recomano aquest llibre a qui li agrada el misteri i l’aventura, perquè aquest llibre ttté les dos coses hi estan ven present en tot moment.

 

Valoració: Aquest llibre es per la gent que li agrada la investigació i el casos de corrupció en els casos de petrolers que perden la carga en alta mar. Per tant a mi m’ha agradat força per l’he trobat un mica poc apassionant.

 

Aleix Ribas

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: