El món perdut

20 12 2010

Resum:

Ed. Malone, un reporter es dirigeix al seu cap per aconsseguir una missió perillosa y aventurera perquè vol impressionar a la seva estimada. El seu cap li diu que ha de anar a entrevistar a el professor Challenger, un professor difícil de tractar ja que ha agredit a molts entrevistadors que han intentat parlar amb ell sobre el seu doscobriment ( de dinosàures a Sudamèrica ). Challenge convida a Malone a una expedició al Amazones per recullir més evidència.

Després del llarg viatge recorregut, arriben a una maseta on els hi ajuden amb guíes  indígenes. Al llarg d’aquet viatge els expedicionistes són atacats i Roxton (un altre personatge) i Malone aconsegueixen escapar.

La expedició continúa gràcies a l’aportació de un jove de una tribu que una de les coves desabitàdes a prop de aquella tribu hi ha un túnel que condueix fins un lloc desconegut per els homes arcaics.

Quan tornen a Englaterra expossen la seva expedició i en un supà en el apartament de Roxton amb altres membres de la expedició, es reparteixen un tresor que van trobar de unes 200.000 lliures. Challenger obrirà un museu amb la seva part dels diners; Summerlee per retirar-se i Roxton per organitzar un altre viatge al món perdut. Malone torna amb la seva estimada però ella ja es va casar amb un altre home. Finalment Malone desideix anar amb Roxton a una segona expedició.

Valoració: No m’ha agradat molt aquet llibre perquè és massa liós i no m’acaba de agradar aquet tipus de noveles.

Recomanació: Recomano aquet llibre a la gent que li agradin els llibres de aventures.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: