Pedra de Tartera

24 11 2010

Títol: Perda de Tartera 

Autor: Maria Barbal

Editorial: la Butxaca

Any d’edició: 1985

  Resum del llibre:

La Conxa era la quinta de sis fills. Els seus pares la van enviar a casa dels seus oncles que no havien tingut cap fill. Ella ha de deixar la casa i el poble on vivia, per anar-se’n a viure a una granja.

A partir d’aquest moment haurà que tornar a fer una nova vida, Amb el pas dels anys comença a sentir que és el seu lloc, i al final, troba un noi, en Jaume que serà el seu marit. Amb en Jaume tindrà tres fills. L’Elvira la més gran; l’Angeleta la mitjana, i en Mateu el més petit. Al final acaba que en Jaume mort a la guerra i ells han que abandonar la seva terra.

 Valoració personal:

  Personalment, a mi m’ha agradat molt. És una novel·la molt interessant, al principi és un mica trista perquè ha de deixar-ho tot, però després el llibre ja comença a tenir mes color i al final, tot torna a ser una mica tràgic. Sembla que sigui molt cansat de llegir, ja que tracta de temps franquistes,… però al contrari no se’t fa per res passat.

Jo recomano aquesta novel·la a tothom, perquè hi ha una mica de tot. Tan tragèdia com amor,… i esta molt bé, la autora sap com fer perquè segueixis  llegint fins al final.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: