L’estiu de l’anglès

24 11 2010

 

Títol: L’estiu de l’anglès

Autor/a: Carme Riera

Editorial: labutxaca

Any d’edició: 2006

 

 

Reusm:

És una novela d’intriga que tracta d’una dona que sacrifica les seves vacances a sudamerica, per anar a anglaterra per a apendre angles, però , la mestra Annie Groose al principi semble una dona normal, però te doble personalitat, per que esta frustrada i fingeix ser un home que maltracta a l’Annie tot hi que son la mateixa persona, la protagonista les pase magres, pateix y se les ingenia per escapar d’aquell lloc però tots els intents són nuls, arriba a tal lloc la cosa que la protagonista decideix comprar una arma blanca, però li prenen en un museu, així que la seva unica protecció acaben sent unes petites tisoretes de tallar les ungles.

Valoració personal:

L’estiu de l’anglès és la novel·la perfecta per llegir , per gaudir d’una història original, per fer algun somriure i per passar una mica de pena.

És una història que inrtriga a la gent que la llegeix. La autora te una bona forma de redactar, el que fa que t’introdueixis molt en el llibre, i et sigui fàcil de llegir i entendre.

Recomanació:

Li recaomano aquet llibre, a tota la gent que li agradi llegir , com a la que no, ja que són fets de la vida quotidiana, molt interesant, i que estan pasan avui dia.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: