Un estiu amb l’Anna

28 05 2010

Títol: Un estiu mb l’Anna

Autor: Núria Pradas

Editorial: Gran angular

Any edició: 2007

Resum:

L’Oriol, un adolescent de 17 anys, es veu oligat a passar el mes de juliol a Sant Pol amb la seva mare quan ell preferiria estar amb els seus amics. L’estiu li pinta molt aburrit, però de seguida coneix un grup d’amics entre els quals hi ha l’Anna, la noia de la qual s’enamora i comença a sortir amb ella. Sent una gran passió per ella i els dos s’estimen bojament, però el juliol s’acaba i l’Oriol passa part de l’agost en uns campaments. Durant aquest temps a l’Anna se li declara en Pep, un noi amb el que s’hi havia discutit l’Oriol, i li diu que està bojament enamorada d’ella i no pot veure com està amb altres nois. Tot i així l’Anna li diu que no pot ser, ella estima a l’Oriol, però li demana que l’acompanyi a buscar uns papers d’escola. Aquest mateix dia, lOriol torna dels campaments amb moltes ganes de veure la seva estimada, però és en aquest moment quan rep la tràgica notícia que l’Anna és morta, ha tingut un accident de moto quan anava am el seu amic Pep. Després d’això en el protagonista li costa molt tirar edavant amb la seva vida però la gent del seu voltant l’anima.

Valoració i recomanació:

M’ha agradat molt aquest llibre, no m’apassionen massa les històries d’amor i abans de començar a llegir-lo no en tenia masses ganes, però trobo que l’autora tracta altres temes a la vegada i sap com fer enganxar els lectors a la història. M’ha sobtat bastant el final tant tràgic però en conclusió l’he trobat genial.

El recomanaria a qualsevol persona, crec que és un llibre força facil de llegir i parla d’un tema que en aquesta edat ens interessa bastant.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: