Camps de maduixes.

27 05 2010

Autor: Jordi Sierra i Fabra.

Editorial i any d’edició: Cruïlla. Edició del 2008.

1 – Resum del llibre:

És una noia que un dia a la nit es pren un pastilla d’èxtasi(d’Eva), això se li posa malament i queda amb coma. Els seus amics truquen els pares de la noia des de l’hospital perquè hi anessin. Quan el xicot de la Lluciana(la noia que esta amb coma) se’n entera vol fer tot el possible per aconseguir una de les pastilles que va pendre, per poder-la salvar, ja que sense les pastilles no la podia ajudar per que no sabien  de que estaven fetes. La seva amiga la Loreto es bulímica però ho volia deixar perques avia que a la Lluciana ho volia, gracies això ho aconsegueix deixar-ho. El final a la Lluciana se’n ensurt, i es desperta amb la seva germana el seu costat posant-se molt contenta.

2- Opinió personal i recomanació:

És un llibre molt interessant i molt emocionant. M’ha agradat molt, perquè m’ha ensenyat el que et pot passar i també perquè veus el que són capaços de fer els amics per poder-te ajuda (com per exemple la seva amiga bulímica va deixar de vomitar per compassió). A més també és molt maca perquè està basada en fets reals, així si no te’n has adonat prou,  veus que això passa de veritat i no es inventat.        

El recomano a tota aquella gent que li agradin les histories basades en fets reals, ja que aquesta hi està, també el recomano a tota aquella gent que li agradin les histories d’amics.

Anuncis

Accions

Information

One response

28 05 2010
Alba Pairet

Títol: Camps de maduixes
Autor: Jordi Sierra i Fabra
Any d’edició: 2008
Editorial: Cruïlla

Resum:
La Lluciana Salas està en coma a causa de l’èxtasi, una droga. Mentrestant, un periodista voldrà intenar treure una exclusiva sobre la jove i els amics de Lluciana, la Loreto ( la seva millor amiga que s’enfronta a una bulímia), l’Eloi ( el seu xicot) i la policia, faran tot el possible per trobar el camell que va vendre la droga a la noia.

Valoració i recomanació:

“Camps de maduixes” m’ha agradat molt ja que tracta de la joventut i les drogues.
Aquesta història realista engloba el problema de les drogues i el problema de la bulímia. L’autor ens vol donar a entendre els problemes que representa el comportament irresponsable i els pocs escrúpols que tenen algunes persones que es volen enriquir venent drogues i altres coses.

Recomano el llibre a tothom perquè penso que aquests temes d’actualitat ens afecten molt, sobretot als adolescents. Jordi Sierra i Fabra utilitza un vocabulari molt col·loquial que fa que sigui fàcil d’entendre i ràpid de llegir i també intenta transmetre sentiments perquè algú es senti identificat.

Alba Pairet i Ruiz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: