Uf, va dir ell, Quim Monzó

25 05 2010

portada

Els llibres de Quim Monzo normalment estan dividits en capitols o més ven dit en petites historietes, que no tenen res a veure una amb l’altre. I en aquest cas n’explicare unes quantes:

Uf, va dir ell:
Explica un dia qualsevol de una parella que està asseguda en unes cadires menjant sara, un pastis, acompanyant-ho amb te. Els dos són molt mandrosos de tal manera que no s’aixequen d’allà ni per tancar la finestra, ni per espantar la mosca de sobre la sara. A penes mantenen conversa i només posen una mica d’interès en fer unes quantes partides de pòker.

Una altre podria ser, sobre la no comparaixença a les cites:
tracta d’un noi que té una cita a la ciutat. Ell marxa molt puntual i és que de fet arriba 4hores abans, així doncs començar a fer passar el temps mirant diaris i anant a comprar als grans magatzems i quan és l’hora decideix anar cap allà. Un cop allà li pregunt al noi de la barra si ha vist a aquella persona, el cambrer li respon negativament, decideix esperar-se però tot té un límit, d’aquesta manera al cap de una hora marxa i a la sortida es troba a el senyor de la barra que s’espera per tancar i tenen una petita discussió però el cambrer li diu que només vol tancar la porta, ell es queda més tranquil i se’n va a buscar un taxi que el porti cap a l’estació.

Valoració:
És un llibre molt interessant i conté el mateix estil de llibre que el primer llibre que hem vaig llegir d’aquest autor, és extravegant i en cada historieta et trobes en situacions molt diferents i això m’agrada molt trobo que és un bon llibre, molt facil de llegir i entendre.

Recomanació:
Recomano aquest llibre a tothom perque trobo que és un llibre diferent a tots els altres.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: