Mateu el president

21 05 2010

Autor/a: Sebastià Bennasar
Editorial: Cossetània
Any edició: novembre del 2009
RESUM:
Aquest llibre narra la història d’un home que s’en va a la seva ciutat natal, Barcelona, a treballar al cos policial dels mossos d’esquadra, cosa de que treballava abans a València. Tot i que es pensava que tot seria com allà, fer les mateixes coses, investigar la mena de casos de sempre… el protagonista i els seus companys es troben en mig d’una drama: han matat un seu company de feina i averiguen que volen matar el president del Futbol Club Barcelona. El personatge principal d’aquesta història arriba a la conclosió que la societat actual catalana fa fàstig, ja que molts son corruptes.
El final per sort, troben els culpables dels fets i eviten que matin el president, gràcies a la col•laboració i confiança entre els seus homes.
VALORACIÓ PERSONAL:
Aquest llibre m’ha agradat molt ja que l’he trobat diferent a la resta, ja que a tots els altres llibres sempre s’utilitza un vocabulari més o menys culte a diferència d’aquest. La manera de parlar d’aquest llibre busca que te’l sentis teu i l’autor vol fer veure que és molt “de tu a tu”.
La puntuació que donaria a aquest llibre és un 7.
RECOMANACIÓ:
Recomano aquest llibre perquè és molt entretingut i fàcil d’entendre, com que l’autor utilitza un vocabulari molt vulgar provoca que sentis curiositat pel llibre. El recomano a tothom amb ganes de llegir.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: