Només tu…

25 04 2010

Autor: Jordi Sierra i Fabra

Editorial i any d’edició: Columna, 2009

 RESUM:

La Mònica té 17 anys i està a punt d’acabar el batxillerat. Li encanta passejar-se pel Turó Parc de Barcelona, fer fotos a les parelles d’enamorats que hi veu i després cremar-les. A més a més, té una gran afició per la música i sempre que pot escriu el què pensa en un blog. Per altra banda, hi ha en Roger. Té 38 anys, treballa en el món discogràfic, té problemes amb la família i li encanta l’ambient nocturn. Un dia, la Mònica escriu una crítica al seu blog sobre Brainglobalnoise, el grup de moda que representa en Roger. Aquest, ho veu per casualitat i li fa un comentari. A partir de llavors, es coneixen i ell la convida a veure Brainglobalnoise. Tot i que no comparteixen els mateixos gustos per la música, de seguida senten una forta atracció l’un per l’altre. Comencen a veure’s més sovint fins que s’acaben enamorant profundament. Tanmateix, els separen més de vint anys de diferència i els espera un estiu una mica complicat pels dos. Tot i això, aconsegueixen superar algunes dificultats per poder estar junts.

 VALORACIÓ:

 Aquest llibre m’ha agradat molt perquè parla sobre l’amor i alguns problemes que té la Mònica, en els quals, de vegades, t’hi sents identificada. A més a més, surten temes d’actualitat i és un llibre interessant. Tanmateix, la història d’amor entre els dos protagonistes és bastant previsible. A més a més, ja havia sortit un llibre molt semblant a aquest, Perdona si et dic amor, que és quasi la mateixa història.

 RECOMANACIÓ:

 Recomano aquest llibre a tots aquells que els hi agradin les històries romàntiques, d’actualitat i d’amistat. Aquest autor escriu realment bé, i hi ha escenes que són divertides. És un llibre entretingut i fàcil de llegir.

Irene van der Haar Àvila

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: