Tokio Blues

11 03 2010

Títol: Tokio Blues
Autor: Haruki Makurami
Resum: La història es narra als anys seixanta a la ciutat de Tokio. Comença quan Toru escolta una vella cançó dels Beatels desde l’avió on viatja, allà comença a recordar el que li va passar durant seu primer any d’universitat i amb certa malenconia narra en primera persona les experiències des de el suïcidi del seu millor amic, la relació que té amb Naoko, la novia del seu difunt amic, la quan és emocionalment molt fràgil i Toru l’acompanyarà amb la seva “recuperació” la qual finalment acabarà amb la mort de la bella noia. I la relació que té paral•lelament amb la Midori, totalment oposada a la personalitat de Naoko.
Opinió: M’ha agradat força aquesta novel•la. Penso això perquè el tema m’interessa ja que tracta tant la mort com la sexualitat i crec que és un tipus de llibre que et fa viure el que s’explica perquè és o pot ser molt proper al que a tu et passa o et pot passar. Tracta els temes de la pèrdua i de l’amor i l’atracció i m’ha agradat la manera com els tracta l’autor. Nota: 7
Recomanació: Penso que és una novel•la adequada per aquelles persones que busquin una novel•la realista. Crec que pot interessar a aquelles persones a qui els agradi sentir-se identificats amb el que senten i viuen els personatges de les històries.

Anuncis

Accions

Information

One response

28 05 2010
Maria Rodeja

Títol: Tòkio blues

Autor: Haruki Murakami

Editorial: Empúries

Any d’edició: 2007

Resum:

Aquesta història comença quan Toru escolta una cançó dels Beatles a l’avió on viatja. Això fa que Toru recordi la seva joventut als anys seixanta. Toru recorda la relació que tenia amb Naoko, la xicota de Kizuki, el seu millor amic difunt a causa d’un suïcidi, paral•lelament amb la relació que va tenir amb Midori, una noia vital, exuberant i plena de vida.

Valoració i recomanació:

Aquest llibre m’ha agradat força ja que és una novel•la realista i tracta temes d’actualitat com la mort, la sexualitat, l’amor…
Es llegeix molt fàcilment i fa que t’hi enganxis.

Jo el recomanaria a persones que els agradi llegir de tot en general.
Crec que és un llibre que no desagrada a la gent ja que com he dit abans és de tema realista i tracta molt bé els temes actuals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: