Tokio Blues

9 03 2010

Títol: Tokio Blues

Autor: Haruki Makurami

Resum: La història es narra als anys seixanta a la ciutat de Tokio. Comença quan Toru escolta una vella cançó dels Beatels desde l’avió on viatja, allà comença a recordar el que li va passar durant seu primer any d’universitat i amb certa melanconia narra en primera persona les experiències desde el suïcidi del seu millor amic, la relació que té amb Naoko, la novia del seu difunt amic, la quan és emocionalment molt fràgil i Toru l’acompanyarà amb la seva “recuperació” la qual finalment acabarà amb la mort de la bella noia. I la relació que té paral·lelament amb la Midori, totalment oposada a la personalitat de Naoko.

Opinió: M’ha agradat força aquesta novel·la. Penso això perqué el tema m’interessa ja que tracta tant la mort com la sexualitat i crec que és un tipus de llibre que et fa viure el que s’explica perquè és o pot ser molt proper al que a tu et passa o et pot passar. Tracta els temes de la pèrdua i de la seualitat i m’ha agradat la manera com els tracta l’autor. Nota: 7

Recomenació: Penso que és una novel·la adecuada per aquelles persones que busquin una novel·la realista. Crec que pot interessar a aquelles persones a qui els agradi sentir-se indentificats amb el que senten i viuen els personatges de les hitòries.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: