La pell freda

9 03 2010

Títol: La pell freda

Autor: Albert Sánchez Piñol

Editorial: La Campana

Resum: Hallo Kollege és destinat a una illa casi deserta per fer la feina d’oficial admosferic. Però durant la seva primera nit uns essers marítims que l’ataquen. A més l’encarregat del far en Batís Caffó no li vol deixar quedarse amb ell. Un dia Kollege es trova amb l’Aneris la mascota den Batís (que també és una dels essers marítims) a canvi de que li torni en Batís deixa a Kollege que es quedi a viure al far.

Amb el pas del temps  Kollege s’enamora de l’Aneris i això fa que vegi als  monstres marins d’una altre manera i intenti fer les paus amb ells . En Batís se li oposa argumentant que aquells essers els han intentat matar. Ells dps segueixen discutint fins que endut per la bogeria en Batís surt del far i els monstres el maten. Poc temps després un baixell torna a l’illa (ja havia passat un any) i l’oficial admosferic havia de ser remplaçat.

Biografia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Albert_S%C3%A1nchez_Pi%C3%B1ol

Opinió personal: És un llibre bastant complex i molt diferent al tipus de llibre que solo llegir . Tot i així a mi m’ha agradat. L’unic que li retrec és que el final és poc entenedor. La historia és original i entretinguda però el final em va sobtar.

Recomanacions: Li recomano a un públic major de 14 anys per la complexitat de la historia. És una historia per un public adult que tingui experiencia en llegar.

Anuncis

Accions

Informació

One response

24 05 2010
Jaume Casals Viñals

Títol: La pell freda

Autor: Albert Sánchez Piñol

Editorial: La Campana

Resum: Hallo Kollege és destinat a una illa deserta per fer la feina d’oficial admosferic. A les primeres nits que pasa a l’illa descobreix que hi han uns monstres marins humanoides. Cada nit proven de matarlo, i amb moltes desavinencies al final s’en va a viure amb en batís,l’ex-oficial atmosfèric que viu al far, Hallo, al cap de muntar moltes guerres amb els homes-peix decideix tractar-hi, per tal d’ensortirsen, ja que esta enamorat d’una dona peix anomenada Aneris. Aneris i Batís moren, i Hallos’acava tornant boig.

Biografia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Albert_S%C3%A1nchez_Pi%C3%B1ol

Opinió personal:Aquest llibre es molt extrany i pranoic,es de difícil estructura i molta imaginació, ami personament m’ha agradat molt.

Recomanacions: El recomano a tothom qui tingui una certa inclinació pels llibres de ficció i monts imaginaris, i tambè per qui vulgui gaudir un rato, llegint les aventures de Hallo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: