EL GRAN ENGANY

7 03 2010

Autor: Dan Brown

Títol: El Gran Engany (Deception Point)

Editorial: Labutxaca (editorial Empúries)

Primera edició: 2001

Resum: El llibre comença quan un satèl·lit de la NASA detecta un meteorit al pol nord, la Casa Blanca envia a Rachel Sexton, una analista d’intel·ligència de la ORN, perquè verifiqui la troballa, un cop és allà coneix al famós oceanògraf Michael Tolland i quan els dos estan a punt d’autentificar el meteorit, un científic desapareix i es troben una espècie de crustaci luminiscent enmig de l’aigua que envolta el meteorit. Com que no és normal, la Rachel juntament amb Nora Mangor, Corky Marlinson i en Michael surten a fora de l’hemisfera (el recinte on hi ha el meteorit) i són atacats per uns agents secrets. Nora Mangor és assassinada i tots tres intenten fugir però cauen per un precipici i van a parar a una placa de gel trencada. Fan veure que estan morts i, quan ja no veuen als agents es posen en contacte amb un submarí de rescat i avisen al director de la ORN que tenen teories de que el meteorit és fals. En Corky, la Rachel i en Michael se’n van al vaixell del darrer perquè han rebut un missatge d’una científica de l’equip d’en Michael que diu que s’ha equivocat pel que fa el meteorit. Un cop allà tornen a ser atacats per els agents d’abans però aconsegueixen dividir-los i vèncer.

Opinió personal: Crec que com molts dels llibres de Dan Brown és fantàstic. Aquest llibre és una mescla de misteri, política i acció, el que el fa un llibre entretingut i que t’enganxa. A més a més no només es narra la història de la Rachel sinó que també hi ha altres personatges. El recomano a tota persona que li agradi llegir, perquè si no t’agrada se’t pot fer llarg.

Valoració personal: jo li posaria entre un vuit i un nou simplement perquè trobo que està ben escrit i es entretingut.Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: