El peatge

10 02 2010

Autor: Josep Valls i Joaquim Vidal

Editorial i any d’edició:  Editorial: Fundació Valvi. Edició: abril del 2009.

Resum del llibre:

El senyor Joan Gayol anava a Perpinyà per assumptes den negocis. De camí es va aturar el peatge de Bàscara, i a la sortida del peatge una noia el va parar per demanar-li un favor urgent. Ella li va dir que tenia un familiar en estat greu, a Perpinyà, i com que li venia de pas va acceptar. La noia no va tardar ni un segon a posar-se dins del cotxe. Quan ja portaven uns quants quilometres la noia li va demanar sí es podia parar a l’aparcament de l’àrea de l’Empordà, ja que era la que hi havia més a prop per poder anar el lavabo. Un cop allà en Joan va pensar que tardava massa estona, i va pensar que passava alguna cosa estranya. I tenia tota la raó, perquè quan la noia en va sortir anava amb un noi i li diuen que sí no li donen cent mil euros, i sí noli donava la noia diria que l’havia violat.

El senyor Gayol s’adona que s’havia posat en un gran embolic. En Joan el final no va donar els diners i la noia el va denunciar. Però abans d’anar els jutjats ella va retira la denuncia perquè veia que els jutges no la creien, perquè no es podien ni imaginar com el senyor Gayol, a més a més l’alcalde del Pla de Tudela, hagués pogut fer una cosa com aquesta. I el final gracies a que els jutges no es van creure a la noia, Joan no es va tenir que assentar-se en el banc dels acusats. 

Opinió personal i recomanació:

Penso que aquest llibre no és dels millors però no està del tot malament. Està bé perquè el final costa de veure, ja que fins que no hi ets no te’l acabes d’imaginar. Però no m’ha acabat d’agradar perquè m’agraden un altra estil de llibres.El llibre et vol dir que no pots confiar amb tothom perquè et poden enganyar molt fàcilment.

Aquest llibre no el recomanaria a tothom, sinó que el recomanaria aquella gent que li agraden els llibres que tracten problemes o fets del món actual i tenen intriga.

LAURA TIMONET MELCIÓ

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: