18 01 2010

Títol: El lleó
Autor: Joseph Kessel
Editorial: Empúries

Resum:
Un escriptor, que es dedica a viatjar en busca de aventures, decideix anar a Tanzania per veure la seva naturalesa. Un cop allà decideix apropar-se entre matolls per veure cada cop més a prop els animals que s’amagaven devant seu, pero de cop i volta, una nena, la Patrícia, apareix i li adverteix que no s’acosti. Més tard començen a conèixer-se i ella li diu que es filla de John Bullit, l’amo del parc reial i de la Sybil Bullit, que és la seva mare.
Uns dies més tard coneix a la Sybil Bullit, i parlen sobre la seva millor amiga de la infantesa, Lise Darbois,  de la qual fa molt que no sap res, i que ell la coneix. Després, coneix en John Bullit, que es fan molt amics i li ensenya tot el parc reial.
Un dia sopan amb la Sybil, la Patrícia i en John comenten que la nena té un amic, un lleó. A partir d’aquest moment l’escriptor que hauria de marxar al dia següent, decideix quedar-se i conèixer des de més a prop la vida d’aquesta familia.

Valoració personal: 

– M’ha agradat molt aquest llibre, ja que defineix la bellesa de l’Africa. La història es molt entretinguda e interessant, perquè constantment passen coses, per tant no es aburrida. El final és el que més m’ha agradat, perquè jo crec que no acaba com la majoria dels llibres, sino que impressiona, ja que no t’ho esperes.
Recomano sobretot aquest llibre, a persones que li agradi l’Africa, ja que la majoria del llibre es dedica a definir la seva cultura.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: