Pell bruna

8 01 2010

 

Autor:  Josep M. Morreres

 Títol: Pell Bruna

 Editorial: La Galera

 Any: 2000

 

Resum

 En Llorenç torna de matinada a casa després d’una nit de festa i el que menys s’espera és trobar a aquella noia amagada sota l’escala de l’edifici, la voldrà ajudar i la deixarà dormir a casa. Ella és una noia molt silenciosa i reservada i en Llorenç no aconsegueix treure-li cap informació personal, la noia marxa i en Llorenç s’entossudeix a buscar-la. No pararà fins que la trobi i descobrirà de que s’amaga la Rhimou. El bon cor d’en Llorenç i l’atracció que sent per ella el portaran a iniciar una sèrie de trames juntament amb el seu millor amic per descobrir el culpable de que la Rhimou sigui perseguida per la policia.

 

Opinió personal

 He trobat aquest llibre molt interessant perquè s’hi barregen sentiments com la gelosia, l’amor, la rancúnia i també l’amistat i l’atracció. M’ha agradat perquè està ben escrita i ambientada a l’actualitat i això m’agrada. Trobo que l’autor ha sabut mantenir l’intriga de qui és el culpable fins el final. Nota numérica: 8’5

 

Recomanació

 Recomano aquesta novel·la a totes persones que els hi agradin les històries realistes però a l’hora amb misteri i intriga. Es una novel·la que pot agradar a molta gent ja que dins la trama s’introdueix l’amor, el sexe i l’amistat. No és una història excessivament llarga per tant esta bé per als nois i noies de la nostra edat i inclòs per nois una mica més jovenets com també esta bé per persones adultes.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: