L’Enigma De La Torà

7 01 2010

Autor: Miquel Fañanàs

Editorial: Columna Jove

Any Edició: 1996

Resum: La història comença mentre una comissari passejava en barca amb el seu nebot pel riu Ter quan es troben un cadàver. Daniel el nebot del comissari és molt aficionat a les histories de misteri, ell investiga sobre la víctima sense que el seu oncle s’assabenti. En Daniel troba pistes que el seu oncle no les troba, ell de mentre li va revela al seu oncle aquestes pistes. Daniel se’n dona compte de que la víctima té un tros de paper amb un tros de poema que parlava sobre la seva professió, també en Daniel revela al seu oncle que aquesta víctima és un constructor, ja que té molta brutícia sota les ungles i per la lletra d’aquell poema.
Més tard es torna a trobar un altre víctima que en Daniel torna a investigar, i busca semblances que puguin tenir les dues víctimes. Daniel troba un altre tros de paper amb la continuació del primer tros de poema de la primera víctima. Aquest tros de poema parla sobre una altra professió, la de farmacèutic, per tant la segona víctima era un farmacèutic.
Daniel troba dues pistes que coincideixen els poemes, i els investiga.
Ell troba el poema sencer, i l’últim tros del poema parla sobre la professió del seu pare.
En Daniel xafardejant els papers del seu pare, troba el nom d’un treballador que el seu pare havia expulsat de la seva empresa. En Daniel molt espantat li explica al seu oncle, entre els dos segueixen aquest home que intentava atropellar al seu pare. Aquest abans de que el detinguessin es suïcida.

Valoració personal: És un llibre molt entretingut, a mi m’ha agradat molt ja que era un llibre sobre crims i misteri, que sol ser el meu estil. Nota numèrica: 9.

Recomanació: Recomano aquest llibre a totes aquelles persones que li agradin els llibres de misteri.

ANGEL GAVILAN PEINADO
4 ESO A

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: