Hot Dogs

7 01 2010

Títol: Hot Dogs

Autor: Care Santos

Editorial: Cruïlla

Any d’edició: 2001

Resum:

L’Èlia  està aguantant un dels seus pitjors estius, viu amb el seu pare i la seva nova xicota, la qual no soporta. Per fer passar l’aburriment i a la vegada guanyar diners, es planteja buscar feina. Es fa passejadora de gossos i d’aquesta manera coneix a persones com la  Berta, que ha perdut el seu gos, o la senyora Magakian. Gràcies a això, descobreix que al parc hi passen coses molt extranyes, que a la nit s’hi organitzen baralles de gossos.

Entre totes i amb l’ajunda d’en Jan i d’algun policia tramen un pla per descobrir els organitzadors, i finalment ho aconsegueixen.

Valoració personal:

Tot i que al començar a llegir pensava que aquest llibre no m’agradaria, al final m’ha semblat entretingut. És un llibre que fa pensar. Totes aquestes baralles clandestines  de gossos que semblen poc reals, a molts llocs es practiquen simplement per diversió i maltracten els animals sense cap mirament.

Recomanació:

Quan vaig triar aquest llibre, molta gent em va venir a dir que era molt maco i que m’agradaria, i ho van encertar. Recomano Hot Dogs a tothom que li agradi llegir, però sobretot a totes aquelles persones que els hi encantin els animals.

Anuncis

Accions

Informació

One response

27 05 2010
Laura Timonet

1 – Resum del llibre:
L’Èlia és una noia de 16 anys, que no li agrada la xicota del seu pare, i durant l’estiu decideix treballar passejant gossos. Al cap d’uns dies la feina se li acumula. En el parc on els va a passejar ela gossos es fa amiga de la Berta, una noia que ha perdut el seu gos, i una senyora, que es diu Rosa. Un dia quan la Berta ajudava a l’Èlia amb els gossos, i un dels gossos se’ls hi va escapar, quan l’atrapar es troben en un descampat on i van trobar el gos de la Berta penjat. Dies més tard la Rosa les convida a casa seva per parlar sobre lo del gos de la seva amiga, i gracies a ella descobreixen que hi ha gent que fa baralles de gossos, i decideixen parar-los una trampa amb l’ajuda de la policia. La trampa funciona i atrapen a 22 persones implicades. El final el pare de l’Èlia deixa la seva xicota i per l’Èlia tot torna a la normalitat, i tal i com ella vol el seu pare està amb ella.
2 – Opinió personal i recomanació :
M’ha agrada’t perquè no deixen de lluitar fins a enxampar les persones responsables de les baralles, fins i tot arrissant-se a ser descoberts en la trampa que els van parar, i també perquè molta gent no sap el que té fins que ho perd.
És una història molt realista on pots veure que la gent pot fer baralles il•legals de gossos, i com una noia adolescent afronta la nova xicota del seu pare, i s’adona que li agrada un noi quan ell ja no li fa cas.
Aquest llibre el recomanaria a tota aquella gent que li agradin les histories amb finals feliços i els interessin els gossos.

LAURA TIMONET MELCIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: