NO ÉS CAP CRIM ENAMORAR-SE

30 10 2009

no es...

Autor:  José María Plaza

Editorial i any d’edició:  edebé, la 9a edició és del 2005.

1– BIOGRAFIA:

José María Plaza va néixer a Burgos. Va estudiar Ciències de la Comunicació (Periodisme). Va treballar a Diario 16, fins que va deixar la premsa diària per poder  dedicar-se plenament  a la creació literària, tot i que continua amb les seves col·laboracions periodístiques. Ha publicat diverses novel·les per ajoves, contes infantils, recopilacions de poesia i novel·les per a adults.

2 – RESUM DEL LLIBRE:

En Fran és un noi que te 15 anys, que s’ha enamorat de la Pilar, una noia de 1r ESO. En Fran només coneix a la Pilar de vista i d’haver coincidit algun cop, tot i això se’n a enamorat. Ell no s’atreveix a explicar-ho els seus amics, ja que es el primer del grup que  s’enamora de veritat. Però quan els hi explica els seus amics fan tot el que poden per ajudar-lo.

Un dia en Fran decideix anar a una excursió amb els de 1r ESO per que vol estar més elabora de la Pilar, i com excusa, per poder-hi anar, hi ha el germà partit d’un amic seu. Dies més tard decideix fer un pas, i li pregunta a una amiga de Pilar, que la va coneixes a l’excursió, que pensa la Pilar d’ell. Amb la resposta que li dona veu que no te cap possibilitat, i marxa cap a una botiga se música per desfogar-se. Sense adonar-se’n estava trepitjant a la Merxe, una companya de classe, que mai s’hi havia fixat que era tan guapa. I censa casi adonar-se’n van sortir de la botiga agafats de la mà.

3 –  OPINIÓ PERSONAL:

Jo li posaria entre un 8 i un 9.

Ja que és un llibre per a la meva edat, que té problemes sobre l’amor i els sentiments, també parla sobre els amics. A més de veure tot el que fa un noi per la noia que li agrada.

També m’agrada’t per que el final veu que les coses menys preparades poden ser les que surtin més bé o millors. També està bé per que veus el que fan els veritables amics per ajudar el seu amic a conquistar la noia que li agrada. A part de tot això el més emocionat és que te un final molt obert, i això fa que tinguis moltes ganes de acabar-te’l per poder veure el que passa, ja que hi ha llibres que es pot veure el que passarà casi el principi.

 

 

LAURA TIMONET MELCIÓ

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: