Fitxa de lectura

27 10 2009

Títol: EL SENYOR DELS LLADRES

Autora: Cornelia Funke                                                                                                            Editorial: Columna

1-Biografia de Cornelia Funke:

Cornelia Funke és una escriptora alemanya de literatura infantil i juvenil, nascuda el 10 de desembre del 1958 a  Dorsten ,  Alemanya .                                                                                                                                                    Cornelia, després de graduar-se a l’escola Sta. Ursula Grammar a Dorsten, va tenir un títol d’educació teòrica a Hamburg. Posteriorment va treballar tres anys com a treballadora social per a nens desafavorits. Gràcies a les històries d’aquests nens, la van fer inspirar a escriure i a il·lustrar les seves novel·les. Va treballar com a dissenyadora de jocs de taula i il·lustradora de contes infantils. També va treballar pel canal alemany ZDF, escrivint guions en un programa.  Els seus llibres han estat traduïts a més de 30 idiomes i cal destacar el best-seller Cor de tinta.

2-Resum:

Els germans Prop i Bo han fugit de casa del seu oncle i la seva tieta Hartlieb cap a Venècia, en assabentar-se que la senyora i el senyor Hartlieb els volen separar. En aquesta ciutat els dos germans coneixen un noi que es fa anomenar el Senyor dels Lladres. Gràcies aquest noi, Prop, Bo i els seus amics, Riccio, Mosca i Vespa poden viure en un cinema abandonat.           Aquesta colla d’amics hauran d’evitar un detectiu que vol tornar els dos germans amb els seus tiets i al mateix temps hauran de resoldre un misteri que s’amaga darrere una ala de fusta d’un lleó.

3-Valoració i Recomanació

Aquesta novel·la m’ha agradat tot i que crec que es una mica infantil.  M’ha agradat que l’escenari d’aquesta novel·la es trobés a Venècia, ja que es una ciutat molt bella. També m’ha agradat la manera en que l’escriptora ha distribuït la novel·la en el temps.                                                                                   Recomano el llibre aquelles  persones que els agrada les aventures.

ALBA PAIRET  I  RUIZ

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: