Hem nedat a l’estany amb lluna plena

17 05 2009

Autor: Raimon Espugafreda

Resum de l’obra:

 En Bernard i en Georges roben la mare de Déu d’Avellanui, i, en Raimon i la Miquèla els troben i es refugien en una cova, quan reculen es troben a l’Afrodita i al Galileu, i retornen la mare de Deu d’Avellaniu a Areu. Al cap d’una estona en Raimon torna i el capturen segons el pla que havien fet, i se l’enduen a Dòsia. Allà es pot comunicar amb en Bernard i en Georges per comunicar-los el pla, a la nit, escapen per una corda. Però quan estaven pujant a en Georges van començar els tirotejos, i el van matar, el pare de l’Afrodita es va quedar a Dòsia. Van escapar corrents, van agafar un jeep de la policia i van poder escapar.

Opinió personal:

M’ha agradat bastant aquest llibre, penso que és molt interessant per poder descobrir llocs que  almenys jo no sabia com per exemple la Pica Roja al principi pensava que era inventat però existeix de veritat. Hi ha hagut un moment que se m’ha fet complicat comprendre-ho tot. I també  m’ha agradat perquè ho expliquen molt bé tot amb detalls deixant-ho ben clar tot. Ha sigut fàcil de llegir i molt entretingut ja que es una narració curta i que s’entén tot força bé.

 

Recomanació:

 

Recomanaria aquest llibre a qualsevol persona. És un llibre molt interessant va d’aventures i és una novel·la policíaca. Es una obra curteta i molt fàcil de llegir. No es el narrador que ho explica tot, és diàleg els personatges parlen entre ells.

El llenguatge com he valorat, no es gens difícil,  utilitza un llenguatge senzill i quotidià.

MOHAMED KHROUROUCH

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

11 01 2013
nina

Estic dacord en els punts en que as esmentat que es un llibre molt interesant. Per en el punt en que as dit que el llenguatge es facil es totalment fals. Faig 2 ESO unomes dic que m’ha costa molt de entendre certes paraules.Nomes aclarint axio vull dir que el llibre es fantastic.

18 05 2014
Andrea Martinez

Tu encara que vas a segon d’ESO, pero jo faig primer i me’l han fet llegir i no e entes res.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: