EL MISTERI DEL BARRI GÒTIC

10 05 2009

Ricardo, Trigo, Xulio

<!–[if !mso]> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } –>

RESSENYA DEL LLIBRE

 

En Robert i en Manel coneixent una noia que va a la biblioteca, es diu Xoni i està en un grup de literatura fantàstica d’en Lovercraft. Els dos s’enamoren d’ella. Amb els dies en Robert veu que la Xoni està enamorada  d’ell, i comencen a sortir junts sense que en Manel sàpiga res. Un dia en Manel i en Robert van a l’església de la Mercè i es troben amb un clergue que es diu Xavier Trenàs que sembla un home molt estrany. En Robert tot dirigint-se cap a la porta de sortida de l’església, veu una porta encara més petita al costat d’un armari amb unes escales que baixen i té curiositat per veure que hi ha. El dia següent els dos nens fan un pla per intentar descobrir el que hi ha a baix d’aquelles escales, al mateix moment la Xoni els truca dient que ha volgut deixar el seu grup de literatura fantàstica però l’han amenaçat dient-li que no els pot deixar així com així. De seguida en Robert i en Manel la van a buscar. Quan arriben allà on la Xoni els ha dit que estava, els dos nens veuen el clergue ( Xavier Trenàs ) fent un discurs i també veuen  la Xoni al final de tot. De seguida la van a buscar però dos senyors impedeixen que s’escapin i tots tres comencen a córrer cap a la sortida fins que aconsegueixen sortir.

Els tres nens van a la església per baixar les escales però les coses es compliquen quan la Xoni el traeix tancant-los allà. En Robert i en Manel intentaran sortir d’aquelles galeries.

 

 

VALORACIÓ DE LA NOVEL·LA

 

Crec que aquesta novel·la és molt entretinguda però a la vegada una mica complicada  ja que és un tema desconegut per a mi, però en general ha estat una historia bastant misteriosa. Al final és una mica complicat ja que és un final obert. Des del meu punt de vista utilitzen paraules massa difícils. La trama en canvi la considero entretinguda i que t’arriba ha enganxar, una vegada has aconseguit entendre el començament, pots seguir tota la història. En definitiva la novel·la m’ha satisfet molt sobretot amb el subtema de la història.

 

RECOMANACIÓ

Recomano aquesta novel·la a la gent que els agrada les històries d’aventures perquè té moments d’acció inesperats que fa que aquesta novel·la et vinguin ganes de llegir-la, i també i trobem moment de misteri que això fa més intriga. És una historia recomanada també per a gent romàntica ja que hi ha dos joves que s’enamoren d’una mateixa persona, i podem dir que té una trama romàntica entre d’altres. En general trobo que és una novel·la d’aventures, misteri i romàntica.

Adriana Recasens

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: